Bezárás
Szoptatási tanácsadás – az online világban nem számít a távolság

Szoptatási tanácsadás – az online világban nem számít a távolság

Év végén mindig csinálok egy kis áttekintést, mi történt az adott évben, és tervezek a következő évre is.

A 20 a kedvenc számom, ezért tavaly év elején – tekintve, hogy 2×20 – úgy éreztem, ez az én évem lesz. És sikerülni fog minden, amit eltervezek. Nos, járvány ide vagy oda, nem panaszkodhatom. Nem is akarok. Két fiam már önálló útját járja, a 16 éves van velem. Büszke vagyok rájuk. Édesanyám segíti a mindennapjainkat, szerencsére jó egészséggel. Nagyon sok minden sikerült, amit elterveztem, megálmodtam.

Annyit dolgozhattam, amennyit csak bírtam, amennyit vágytam. Ezért kíváncsiságképpen egy térképen bejelöltem, honnan kerestetek ezidáig. Nyilván az alföldi régió a legsűrűbb, de érdemes kitekinteni, az online világ idején mennyire nem számítanak a a távolságok.

Padlettel készült

 

Hálával gondolok azokra az Édesanyákra (és Édesapákra is) akik megtiszteltek a bizalmukkal és engem kértek, hogy életük egy fontos szakaszában támogassam őket, információval lássam el őket, hogy családdá kovácsolódhassanak. Mert nem csak a szoptatásról szól sokszor a konzultáció – bár főleg- hanem a kapcsolatról az újszülöttel, a megismerésről, a kontroll elengedéséről, a változásról.

Bízom benne, hogy idén még több Édesanyának tudok segíteni, hogy ezt érezze, amit egyikük egy kedves visszajelzésben megfogalmazott:

“Elmondhatatlanul hálásak vagyunk Neked, már 2 hónapja csodálatos a szoptatás, és annyira jó megélni, hogy tényleg ez a legtermészetesebb dolog a világon, és ezt Neked is köszönhetem!”