Bezárás
Szeretnéd, ha a szoptatás problémamentes lenne?

Szeretnéd, ha a szoptatás problémamentes lenne?

kérdések tömkelegeSzeretnéd olyan könnyedén, rutinosan, mosolyogva szoptatni a kisbabádat, mint ahogy például a kórházban láttad a többedszer szülő szobatársadnál, ahogy a babaklubban csinálják, ahogy a videókon, fotókon megjelenik?
Ennek érdekében már megnézted az összes videót a szoptatás témájában?
Meghallgattad a védőnő, a gyermekorvos, a nagyszülők, de még a szomszédnéni tanácsait is? De nem hogy okosabb lettél, hanem még jobban összezavarodtál a sokszor egymásnak is ellentmondó javaslatoktól?
Bizonytalannak érzed magad, hogy mit szeretne kommunikálni a kisbabád? Hogy jól értelmezed a jelzéseit?
Félelemmel kevert érzésekkel nézed az órát, látva a következő szoptatás idejének közeledtét, mert tudod, hogy megint fájni fog, pedig nem ezt ígérték és azt is mondják esetleg, hogy ezt ki kell bírnod a gyermeked érdekében, majd elmúlik?
Kevésnek érzed az anyatej mennyiségét és kutatod a leghatékonyabb tejserkentő módszereket, trükköket, tippeket? 

 

Ha bármelyik kérdésre is igen a válaszod, de szeretnéd, hogy ez megváltozzon, tudok Nektek segíteni.
Töltsd ki az anamnézislapot és kérj időpontot telefonon a +36203701677 számon akár most. 

Találkozzunk és megmutatom
a jó és kényelmes szoptatási pozíciókat
mi kell ahhoz, hogy a fájdalom AZONNAL és DRASZTIKUSAN csökkenjen vagy teljesen megszűnjön

tejserkentő - baba - 2Találkozzunk és megbeszéljük,
hogy milyen jelzéseket adnak a kisbabák
hogyan lehet annyi anyatej, amennyi a kisbabádnak elegendő lesz, és ez ne vigye el az egész napodat
kellenek-e eszközök és csodaszerek a sikeres szoptatáshoz
hol találsz hiteles forrásból információkat, hogy ne vessz el az egymásnak ellentmondó tanácsok tengerében
mikor, mennyit alszanak a kisbabák és mikor kell aggódni, illetve mit érdemes csinálni olyankor
hogyan tudsz segíteni a hasfájáson

 

Mi történik egy személyes konzultáción?

Még a találkozásunk előtt kérem ennek a kérdőívnek a  kitöltését.  Ez segít nekem, hogy mire találkozunk, sok adattal az egészségi állapototokról, a szülés, születés körülményeiről tisztában legyek. Ezáltal nem a papírmunka tölti ki a tanácsadás idejét, hanem a tényleges támogatás, információ megosztás és gyakorlás.
Amikor a kisbabád ébredezik, megvizsgáljuk a száját. Ehhez írásos beleegyező nyilatkozatot kérek elolvasni és aláírni majd a helyszínen.
A vizsgálat során megtapintom a felső ajkát, a szájpadlását és a nyelve alatti területet. Megnézzük, nincs-e valahol feszesség, lenövés. Megnézem az általános test- és fejtartását, van-e bárhol féloldalasság, izomtónus-eltérés.
Amikor a kisbabád korai szopási jeleket mutat, mellre tesszük. Először lehet, hogy segítséggel, majd Te egyedül, hogy sokat gyakorolj, hiszen az a cél, hogy a tanácsadás után egyedül is rutinosan, kényelmesen menjen. 🙂

Egy tanácsadás minimum 1 órás, de a gyakorlatomban átlagosan 90-120 perc is lehet. Ennyi kellhet, hogy minden kérdésedre megkeressük a választ, a Számotokra optimális megoldást. Nincs olyan, hogy egy és üdvőzítő csodamódszer sablon mindenkinek. (ha csak arra vagy kíváncsi, melyik tejserkentőnek reklámozott csodaszert vedd meg, nem én vagyok a Te segítőd)
A tanácsadás után több oldalas leletet, összefoglalót küldök emailben. Ezt bármikor előveheted újra, sok hasznos olvasmányt, kattintható linket és szakemberek elérhetőségeit tartalmaz.
Végül pedig telefonon, emailben is kereshetsz, ha változik a helyzetetek és új kérdés merül fel.

A tanácsadás, konzultáció után azt fogod érezni, hogy miért nem tanítják ezt mindenkinek, ha ilyen egyszerű! Bízni kezdesz magadban és a kisbabádban is, jobban felismered a jelzéseit és értelmezni is tudod őket. Már nem bizonytalanítanak el annyira a kéretlen tanácsok, az elavult tévhitek, amik akárhonnan szembejöhetnek. És ha mégis meginogsz, elbizonytalanodsz, tudni fogod, hova fordulj, mit nézz meg, melyik oldalnak hihetsz és mindig lesz támogatásod! 

Töltsd ki az anamnézislapot és kérj időpontot telefonon a +36203701677 számon akár most. 

Gyakori és jogos kérdés a szülők részéről, hogy hány konzultáció szükséges a sikeres szoptatáshoz?

Nos, a jó hír, hogy legtöbbször csak egyetlenegy.
Ritkán előfordul, hogy már a tanácsadás során jelzem, hogy az adott helyzetet nem fogjuk tudni egy lépésben tökéletessé tenni, de a szülők is kérhetik az újabb találkozást, mert a változások olyan irányt vesznek, hogy jól jönne extra támogatás. Ennek sincs semmi akadálya.
Szükség esetén a tanácsadás során kaphat kranioszakrális kezelést a baba vagy az édesanya. Ezzel a módszerrel finoman, holisztikus szemlélettel tudjuk megtámogatni a folyamatot. Több információt a kezelésről és előnyeiről itt olvashatsz: https://tejserkento.hu/2021/11/11/milyen-eletkorban-es-mire-hasznalhato-a-kranioszakralis-terapia/

Mennyibe kerül ez Nektek?

A konzultáció díjáról itt tudsz tájékozódni. (emlékszel, mennyit költöttél a legutóbbi magánrendelésen? Igen, valószínűleg hasonló összeget, csak időben volt jóval rövidebb és ha újabb panaszod, kérdésed merült fel, valószínűleg újabb konzultációt kellett fizetned)
Jöhettek a szolnoki kezelőmbe is megbeszélt időpontra és mehetek hozzátok én is. Utóbbi esetben útiköltség is felszámolásra kerül. (sajnos az üzemanyagot nem adják ingyen és a Harry Potter féle hopponálást még nem sikerült megtanulnom, pedig esküszöm, rajta vagyok az ügyön! 😀 )

Megéri? Döntsétek el Ti. 

Kényelmesen akár a saját otthonotokban támogatlak Titeket ebben a meghitt folyamatban. Nem szükséges rohanni, minden kérdéseteket végigbeszéljük. Azt is, ami épp akkor nem jut eszetekbe, de tudom, hogy a szülőket szokta foglalkoztatni, engem is annak idején. Szóval a fel nem tett kérdéseiteket is megválaszolom! Elmagyarázom, hogy a tévhitek miért tévhitek, mi az anatómiai, élettani háttér, de közérthetően, nem latin szavakkal telitűzdelve. Mindent érteni fogtok, azzal a döbbenettel, amikor nevetve a homlokotokra csaptok, hogy húúú, hát tényleg!!!!
Nem ébresztem fel a kisbabátokat rohanva, hogy haladjunk, hanem az ő jelzéseihez, bioritmusához igazodunk.
Ha szükséges és kéritek, a találkozó során kranioszakrális kezelést is kaphat a kisbabátok, ami benne van az árban, tehát máris 8000 forint ajándék.
Ha szükséges a tejserkentéshez, steril tápszondát biztosítok, nem szükséges megvennetek a szoptanít eszközt, ezzel spóroltok kb 20ezer forintot.
Ha csak tápszert eszik egy kisbaba, a család minden hónapban kiadja ezt a költséget, amit egy konzultáció ára jelent. A mesterséges tápláláshoz szükséges eszközök áráról már nem is beszélve.

elégedett mosolyÖsszességében csak az eszközvásárlás többe kerülne, mint a szoptatási tanácsadás egyszeri díja. A kranioszakrális kezelés ajándék. Amikor meglátjátok kezelés közben a kisbabátok ellazult, mosolygós arcát, akkor fogjátok érteni, ez mekkora segítség tud lenni, pl kakilás, hasfájás, vagy nehéz szülés és extra sírós kisbaba esetén.

Lehet könnyebb és lehet észbontóan egyszerű, csak hívj és beszéljünk meg időpontot, amikor Nektek segíthetek!
Várlak szeretettel és minden tudásommal, tapasztalatommal! 

Töltsd ki az anamnézislapot és kérj időpontot telefonon a +36203701677 számon akár most. 

 

Még több tartalmat olvashattok a www.tejserkento.hu oldalon, lentebb görgetve.
Megtalálhattok a facebookon is, az  https://www.facebook.com/IlyesAnnamariaIBCLC/ oldalon.
Instagrammon pedig https://www.instagram.com/tejserkento/ keressetek.

Amennyiben Neked épp nincs szükséged a segítségemre, információra, támogatásra, de van az ismerőseid között, akinek viszont igen, hálásan megköszönöm, ha ajánlasz neki és elküldöd neki a www.tejserkento.hu címet vagy a telefonszámomat, esetleg bármelyik írásomat. Biztos vagyok benne, hogy ő is hálás lesz érte.

Üdv mindenkinek!
Ilyés Ancsa